Laadpunten Hallum

Laadpunten voor de elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. Vellema Installatietechniek plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Waarom een oplaadpunt?

Laadpunten Hallum voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Vellema Installatietechniek biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten Hallum maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

De service van Vellema Installatietechniek

Vellema Installatietechniek levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten Hallum voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Vellema Installatietechniek de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen.

De voordelen van oplaadpunten bij Vellema Installatietechniek

De voornaamste voordelen van onze oplaadpunten zijn:
– Het is duurzaam
– Opladen gaat snel
– Verschillend assortiment
– Lagere kosten dan benzine

Wilt u meer informatie over de laadpunten Hallum van Vellema Installatietechniek? Maak dan hier contact met Vellema Installatietechniek of vraag onze brochure aan.