Over ons

Ervaar Vellema

Vellema Hallum. Al meer dan 85 jaar het vertrouwde adres op het gebied van installatie voor particulieren, bedrijven, aannemers, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, scholen, kerkgebouwen en industrie.

De totaal installateur van Friesland. Eigen 24-uurs Servicedienst!

Onze specialisatie is installatietechniek, duurzame energie en domotica.

Ons familiebedrijf stamt uit 1925 en kent inmiddels drie generaties. Het vakmanschap is overgegaan van vader op zoon. Vellema in Hallum timmert zo al vele jaren succesvol aan de weg.

Een lekkende kraan, een kapotte cv-ketel, een nieuwe installatie in uw nieuwbouw- of verbouwproject, energiebesparende producten zoals zonneboilers en zonnepanelen. Bij Vellema in Hallum bent u hiervoor aan het juiste adres.
Vakbekwaam, vertrouwd en dichtbij!

Investeren in mensen, toekomst en relaties

Wij investeren in onze mensen. Ons vakmanschap wordt continue op peil gehouden door training van alle medewerkers, waardoor altijd gewerkt wordt volgens de nieuwste normen en richtlijnen.

Wij investeren ook in onze toekomst door te zoeken naar duurzame oplossingen. Energie die vrij in de natuur beschikbaar is.

Daarnaast investeren wij ook in onze relaties. Ons streven is samen met u een succesvolle relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze afspraken na te komen en de hoogste mogelijke kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs.

Garanties & certificaten

Dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, blijkt o.a. uit onze ISO 9001 certificering. Voor u is het van belang dat u met een betrouwbare partner in zee gaat.

Bekijk onze diensten en neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers.